Παραδόσεις-Πληρωμές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αντικαταβολή (εξαιρούνται ειδικές παραγγελίες).
Σε αυτήν την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας θα γίνει με την παράδοση.  Εφ’ όσον το ποσό της αγοράς σας είναι μικρότερο από 70€ η υπηρεσία της αντικαταβολής (μαζί με την αποστολή) έχει μια συνολική οικονομική επιβάρυνση της τάξης των 4,5€.

Άρα τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα (χωρίς αντικαταβολή) είναι 2€ και σε περίπτωση αποστολής με αντικαταβολή το συνολικό κόστος είναι 4,5€.

Για αγορές άνω των 70€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε επίσης να καταθέσετε στην τράπεζα το ποσό της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται το πολύ μέσα σε τρεις ημέρες από την παραγγελία, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

ALPHA BANK (ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΦΡΟΣΩ ΓΕΩΡΓΙΟΥ)

139.00.2002012240

IBAN: GR86 0140 1390 1390 0200 2012 240

Με χρέωση PAYPAL
Η διαδικασία πληρωμής είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και απόλυτα ασφαλής και ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 17:00 (ώρα Ελλάδας) επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται το Σάββατο και καθ’όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλα τα κοσμήματα είναι 100% χειροποίητα, όλα φτιάχνονται κατά παραγγελία και γι’ αυτό ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε ότι έχετε επιλέξει είναι 5 με 10 εργάσιμες ημέρες (αναλόγως του είδους). Αν θέλετε να παραλάβετε συγκεκριμένη ημερομηνία, απλά το αναφέρετε και εμείς θα σας απαντήσουμε. Όλες οι δημιουργίες , επειδή είναι χειροποίητες , μπορεί να εμφανίσουν μικρές αποκλίσεις (σε χρώμα , σε διαστάσεις , σε σχήμα, κλπ.).

Για ειδικές παραγγελίες δεν μπορούν να γίνουν ακυρώσεις, εκτός εάν δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η κατασκευή του κοσμήματος, οπότε απαιτείται προσυνεννόηση και έγγραφη αποδοχή της εταιρείας με e-mail. Σε καμιά άλλη περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ακύρωση της παραγγελίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας  FIS COURIER εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Για αγορές άνω των 70€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.

Σε περιόδους αυξημένης κίνησης, όπως Χριστούγεννα ή εκπτώσεις, η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει λίγο, ανάλογα με τον φόρτο εργασίας του υποκαταστήματος COURIER που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Η παράδοση γίνεται στη διεύθυνση που δηλώνετε. Σε περίπτωση που ο υπάλληλος δεν σας βρει, θα σας καλέσει ή θα στείλει SMS για να ορίσετε τον τρόπο παραλαβής.